Over ACtotaal.nl

In de eerste plaats is ACtotaal.nl ontstaan vanuit de gedachte dat een airconditioner toegankelijker wordt voor de consument, het MKB en de winkelier. Daarom geven we duidelijke uitleg over wat u van een A-merk airconditioner kunt en mág verwachten. Zo kunt meer informatie vinden over onze producten en services op onze Home en FAQ pagina, waar u tevens de antwoorden op de meest gestelde vragen kunt vinden.

Ten tweede hebben we alle benodigde informatie voor het kopen en installeren van een airconditioner per type voor u kort en bondig samengevat. Door het invullen van 3 filters (plaatsing, model en vierkante meters) krijgt u direct een passend airco advies te zien. Nu kunt u een bewuste keuze maken. ACtotaal.nl zorgt daarna voor een snelle levering en montage.

Kortom, ACtotaal.nl wil u graag ontzorgen:

 • Advies en begeleiding bij uw aankoop
 • De scherpste airco tarieven inclusief BTW
 • U ontvangt de offerte binnen 2 werkdagen
 • Wij leveren uitsluitend inclusief montage
 • Met 5 jaar fabrieksgarantie
 • Zeer snelle levering van 5 werkdagen
 • Kernwoorden: kwaliteit, service en duurzaamheid

Wij leveren om deze redenen uitsluitend A-merken airconditioners van DAIKINMitsubishi Heavy Industrie (MHI)SAMSUNG. Deze merken hebben zich inmiddels uitstekend bewezen op het gebied van comfort, duurzaamheid en energieverbruik. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen de scherpste airco tarieven.

Kortom, wilt u een airco kopen en laten installeren? Dan biedt ACtotaal.nl u het totaal pakket!

Verandering van ons leefklimaat

Als gevolg van een veranderd leefklimaat in Nederland, wijzen onderzoeken uit dat een aangenaam klimaat steeds belangrijker is geworden thuis en op het werk.

Een aantal interessante feiten:

 • Een airconditioner zuivert de lucht van stof, pollen en nare luchtjes en reguleert de luchtvochtigheid
 • Een gezonde nachtrust met schone lucht geeft u energie en reduceert de stress
 • Studeren en werken in een constant aangenaam klimaat bevorderd het concentratie vermogen en productiviteit
 • Het winkelend publiek blijft aanzienlijk langer in een winkel waar het aangenaam vertoeven is
 • U kunt het hele jaar door efficiënt en energiezuinig koelen en verwarmen met hetzelfde systeem
 • Een A-merk airconditioner werkt energiezuinig en is daardoor een milieu bewuste keuze
 • De besparingsfactor? Tot 40% van uw energiekosten!

Wist u dat een airconditioner kan koelen of verwarmen in één systeem?

Een A-merk airconditioner kan zowel koelen als verwarmen in hetzelfde systeem! Dus geniet van een aangenaam en comfortabele temperatuur het hele jaar door. Bovendien is verwarmen met een airconditioner goedkoper dan het traditionele verwarmen met een cv ketel en ook zorgen de nieuwste technieken ervoor dat uw airco zeer energiezuinig, stil en efficiënt zijn werk doet.

Bovendien reguleert een airconditioner systeem de luchtvochtigheid het hele jaar door en zorgen de luchtfilters ervoor dat nare luchtjes, pollen en bacteriën worden verwijderd. In uw leef- of werkomgeving ademt u enkel nog schone frisse lucht in. Zo biedt een airconditioner nog een aantal gemakken: een bewegingssensor kan er voor zorgen dat de luchtstroom alleen verdeeld wordt waar men zich bevind en een aanwezigheidssensor schakelt de airco automatisch naar de standby stand zodra de ruimte is verlaten. Hiermee werkt uw airconditioner systeem efficiënt en besparend!

Kortom, u bespaart op de energiekosten geniet van een constant aangenaam leef en werk klimaat het gehele jaar door met een A-merk airconditioner van ACtotaal.nl!

ACtotaal.nl is onderdeel van de Store Management Group

ACtotaal.nl is onderdeel van de Store Management Group (SMG). SMG ontwerpt, begeleidt en realiseert de bouw en verbouw van projecten op het gebied van winkel- en kantoorinterieur en installatietechniek.

De kracht van SMG ligt op zoveel mogelijk ontzorgen van een opdrachtgever. Immers met een jarenlange ervaring in het monteren en installeren van airconditioners in het MKB en retail, is onze service met ACtotaal.nl voor  een veel breder publiek bereikbaar geworden.

De bedrijfsonderdelen van Store Management Group zijn K3H Projectmanagement, SMG Interieur & Afbouw , SMG Installatietechniek en ACtotaal.nl.